Onze Prijzen

Tarieven

Bekijk onze voordelige tarieven voor diverse abonnementen en trainingen. Bij Ralph’s Gym bieden we flexibele en betaalbare opties voor iedereen, ongeacht je niveau of doelen. Of je nu kiest voor een maandabonnement, een jaarabonnement, of losse trainingen, we hebben altijd een optie die bij jou past. Kies het pakket dat het beste aansluit bij jouw wensen en start vandaag nog met trainen!

1 op 1

Personal Training

Onze personal training sessies bieden persoonlijke begeleiding die volledig is afgestemd op jouw doelen. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, of je techniek wilt verfijnen, onze trainers helpen je bij elke stap.

€60,-

Per uur

€35,-

Per halfuur

Tot 14 jaar

Kinderen

Onze kickbokslessen voor kinderen tot 14 jaar zijn ontworpen om hen te helpen fit te blijven, zelfvertrouwen op te bouwen en discipline te leren. In een veilige en leuke omgeving leren ze de basis van kickboksen onder begeleiding van ervaren trainers.

€27,50

Per maand

€25,-

Inschrijfgeld

Vanaf 14 jaar

Volwassenen

Onze kickbokslessen voor volwassenen zijn perfect voor iedereen vanaf 14 jaar die zijn conditie wil verbeteren, techniek wil verfijnen en mentale kracht wil opbouwen. Train onder begeleiding van ervaren trainers in een motiverende omgeving.

€35,-

Per maand

€25,-

Inschrijfgeld

Losse les

Een keertje meetrainen?

Wil je een keer kennismaken met onze kickbokslessen? Doe mee met een losse les en ervaar de energie en het plezier van kickboksen bij Ralph’s Gym. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden, ongeacht je niveau.

€10,-

Eenmalig

Aangepast Lesrooster

Gedurende de zomervakantie is er een aangepast trainingsrooster. We trainen op 15, 18, 22 en 25 juli. Daarna 2 weken helemaal niet. Daarna trainen we op 12, 15, 19 en 22 augustus. Deze dagen zullen de jeugd en ouderen tegelijk trainen ivm de rustige vakantie van 18.30–19.30 uur. Op deze dagen trainen we buiten op de parkeerplaats voor de muziek vereniging en de Scouting. Het adres is Windmolen 77 Mijdrecht.